25 50 07 02 kim@minbolighandel.dk
  1. Ryd godt op inde og ude. Fjern de unødvendige ting, du ikke bruger i dagligdagen. Det gør det nemt for køberne at overskue boligen.
  1. 2. Få styr på hængepartierne. Har du nogle små projekter, der står halvfærdige? Trænger dit udhæng til at blive malet, eller har du ikke fået sat de sidste lister op, så se at få dem afsluttet, for de springer lige i købernes øjne.
  1. 3. Skab en lys og indbydende bolig. Har du stærke farver på væggene, tunge gardiner i vinduerne eller høje træer i haven, der stjæler lyset, bør du overveje at ændre det. Lys gavner ethvert rum.
  1. 4. Har du husdyr, skal du overveje at det ikke er alle købere, der måske deler din begejstring. Det er derfor en god ide at fjerne synlige spor såsom skåle, tæpper og legetøj.
  1. 5. Rengør din bolig. Sørg for at få fjernet kalk i brusekabine og håndvaske. Puds vinduerne, så forårs solen kan trænge ind, og sørg for en grundig udluftning så der dufter frist og dejligt.
  1. 6. Skab et hyggeligt og indbydende udemiljø. Har du en have, så fjern de faldne blade og visne blomster. Få sat havemøblerne frem, og plant nye blomster i krukkerne, der kan give en følelse af sommer.

Du er altid velkommen til at kontakte Min bolighandel Næstved – Faxe for råd og vejledning eller bestille en gratis salgsvurdering hvor vi sammen kan gennemgå dine ønsker.

0/5 (0 Reviews)