25 50 07 02 kim@minbolighandel.dk

Går du i overvejelser om salg af din ejendom?

Kontakt mig for en gratis salgsvurdering.

 

Har du brug for en snak om boligmarkedet og en gennemgang af din bolig samt et økonomisk overblik i forbindelse med et salg, så stiller jeg
gerne min ekspertise til rådighed.

Du kan som kunde, forvente høj service og gode salgsresultater. Det har Min Bolighandel bevist til dato, så kontakt mig og hør hvad jeg kan tilbyde og gøre for dit boligsalg!

  • 100% solgt eller gratis
  • Altid faste lave salærer
  • Boligsalg fra A-Z også fremvisning og overdragelse
  • Altid samme ejendomsmægler og kontaktperson
  • Din bolig bliver set via effektiv digital markedsføring
    Tiden er for længst løbet fra annoncering i vinduesdisplay og avis. Boligkøberne er i dag på nettet. Siden 2007 har vi alene fokuseret på onlineannoncering, det giver os den største erfaring og vi tilbyder en bred, anderledes og spændende annoncering på internettet.
  • Din ejendom annonceres på alle de største boligportaler: www.boligsiden.dk, www.boliga.dk, www.minbolighandel.dk, De store kædemæglers hjemmesider (nybolig.dk, danbolig.dk, home.dk), samt på Facebook mv.

Som sælgerkunde hos Min Bolighandel v/Kim Sørensen får du:
Stor ekspertise i fremvisning og præsentation af boliger, på den rette salgsfremmende måde. Indsigt og erfaring med hvordan din bolig værdiansættes. Stor viden om hvordan køber får den bedst mulige oplevelse af netop din bolig. Lang erfaring i håndtering af den helt afgørende forhandlingsfase, når køber og sælger skal mødes. En motiveret og professionel ejendomsmægler der varetager både vurderinger, fremvisninger og den løbende dialog.

Som køberkunde hos Min Bolighandel v/Kim Sørensen får du:
Nærvær og indlevelse i netop dine behov og drømme. Køberkartotek som giver dig mulighed for at være den første som ser nye boliger til salg.
Gratis søgeannonce i vores markedsføring – vi skal nok finde den bolig du drømmer om.

Vil du vide hvad din bolig er værd?
Kontakt mig på telefon 2550 0702 og få succes med din bolighandel samt troværdig rådgivning! Jeg glæder mig til at høre fra dig…

Min Bolig Handel Næstved – Faxe

FORSIDE

GRATIS SALGSVURDERING

KØBERRÅDGIVNING

-OM MIN BOLIGHANDEL

ARTIKLER

BOLIGER TIL SALG

KONTAKT

Minbolighandel Næstved – Faxe

Søledsvej 25a
4684 Holme-Olstrup
Telefon: 25 50 07 02
E-mail: kim@minbolighandel.dk
CVR: 76522650

0/5 (0 Reviews)