25 50 07 02 kim@minbolighandel.dk

Om Min Bolighandel Næstved – Faxe

Velkommen til Min Bolighandel Næstved – Faxe og velkommen til vores butik! Vores butik er en del af www.minbolighandel.dk.
Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på internettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi.

Min Bolighandel har minimale udgifter til lokaler, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere.

Min Bolighandel har mæglere på Sjælland, Fyn og i Jylland. Vi er derfor klædt på til boligsalg i hele Danmark. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening er Min Bolighandel Næstved-Faxe fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser. For ansvarsforsikringen gælder en forsikringssum på kr. 5 mio. For så vidt angår garantiforsikringen til dækning af betroede midler er denne begrænset til kr. 2 mio. pr. medlem, er tegnet gennem HDI Forsikring, tlf. 3336 9589. Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

”Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnetfor Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S,
tlf. 70 25 36 66

Hvorfor Min Bolighandel?

Fordi du hos Min Bolighandel får solgt din bolig med den fulde ydelse af service, herunder fremvisning af din bolig, men til et fast lavt salær. Med andre ord, vi sparer dyre butikslokaler og andre faste omkostninger – du sparer på salæret…

Endvidere får du hos Min Bolighandel en mægler hvor du i hele salgsprocessen har en dialog om udviklingen samt en mægler hvor faglighed, etik og moral er nøgleordene for videreudvikling af selskabet.

Tiden er løbet fra annoncering i aviser og det eneste man opnår som boligsælger er at profilere ejendomsmægleren samt betale et skjult salær.

Hvad gør du?

Går du i overvejelser om salg af din bolig, så kontakt Min Bolighandel for en uforpligtende salgsvurdering. Vurderingen vil naturligvis foregå i din bolig og vare imellem 20 minutter og 2 timer.Vi taler på uformel vis om markedet og mulighederne. Er der ting ved boligen, som Min Bolighandel med fordel ser kan gøres inden et salg, drøftes dette også. Efter vurderingen afholder vi endnu et møde, hvor salgsbudget og formidlingsaftale gennemgås med jer.

Ring allerede nu for aftale om en vurdering på tlf. 25 50 07 02, eller send en mail til os på kim@minbolighandel.dk og du vil snarest blive kontaktet.

 

0/5 (0 Reviews)